El Vilafranca tampoc pot puntuar a Orpesa

El Vilafranca amb aquesta derrota ocupa el lloc 12è a la 2ª Regional amb 10 punts

No va poder traure res positiu el Vilafranca en la seua visita a l’Orpesa ‘B’, en partit avançat al dia de Tots Sants. Un encontre en el que el Vilafranca pretenia buscar fora de casa un triomf com els que està aconseguint al Serrito, però no va ser possible. Al minut 10, l’Orpesa ‘B’ amb facilitat rematava a l’eixida d’un còrner dins de l’àrea menuda i marcava l’1 a 0. Un marcador que donava tranquilitat al locals, si bé el Vilafranca va veure com l’àrbitre anulava un gol a Héctor després del llançament d’una falta per un fora de joc molt discutible. Un bon primer temps del Vilafranca que va tindre més el baló i creava ocasions a la porteria local. Amb el resultat d’1 gol a 0 acabava el primer temps.

A la reanudació, el domini també va ser altern per part dels dos conjunts, tònica general al llarg dels 90 minuts de joc. Al minut 48, només iniciat el segon periode l’Orpesa ‘B’ es feia amb un baló refusat pel porter Adrián per fer el 2-0. Una situació que complicava el partit, si bé el Vilafranca comptava amb alguna bona ocasió, entre elles un xut de Nicolás al travesser. En una bona acció individual l’Orpesa ‘B’ feia el 3-0 al minut 75 que sentenciava definitivament el partit. El Vilafranca amb aquesta derrota ocupa el lloc 12è a la 2ª Regional amb 10 punts.

▸ Alineació Morella FC
⌙ Adrián Monfort
⌙ Héctor
⌙ Bruno
⌙ Nicolás
⌙ Adrián Gil
⌙ Iván
⌙ Pau
⌙ Jorge Porcar
⌙ Gabi
⌙ Germán
⌙ També van jugar Andreu, Sergi, Alberto i Manel

▸ GOLS:
⌙ 1-0 min.10
⌙ 2-0 min. 48
⌙ 3-0 min. 75

Directe