S’engega el III Concurs de fotografia de muntanya en homenatge a Ana Puig

Amb premis de 200 euros a la fotografia guanyadora i una nova categoria comarcal

La fotografia guanyadora de l'anterior edició

El III Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí s’ha iniciat avui amb la publicació de les bases d’aquest a la web municipal. D’aquesta manera, el termini per a presentar les fotografies participants està obert fins al 26 d’octubre a través del correu fotoespemo@gmail.com. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella i la Societat Esportiva ESPEMO, entitats organitzadores del concurs, busquen fomentar l’esport de muntanya i el respecte per la natura a través d’imatges.

Aquesta tercera edició té com a novetat d’incloure una categoria comarcal per a incrementar la participació de la gent dels Ports i mostrar les activitats que realitzen. A més, la categoria absoluta compta amb premis de 200 euros a la fotografia guanyadora i 100 euros a la segona. Cal explicar que l’entrega de premis es realitzarà el dissabte 9 de novembre a la Llotja de l’ajuntament i es donarà inici a l’exposició de les millors fotografies participants.

Al concurs d’Espemo 2018 es van presentar un centenar de fotografies

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt interessant per a mostrar les activitats esportives que es practiquen a la muntanya i fomentar aquestos esports a través de la fotografia”. L’edil ha explicat que “en les anteriors edicions ha hagut molta participació i s’han presentat més de 100 fotos d’activitats arreu del món, així com fotògrafs i fotògrafes de tota Espanya”. Finalment, Judit ha aprofitat per a “animar a tots i totes a presentar les seues fotografies en aquest concurs que creix cada any”.

Cal recordar que aquesta és la tercera edició del Concurs de fotografia de muntanya de Morella: Memorial Ana Puig Ortí el qual ha tingut una elevada participació en totes les seues edicions i una gran qualitat en les fotografies participants. Així, en la primera edició van participar més de 100 imatges i en la segona quasi 200 amb fotografies d’alpinisme, escalada, espeleologia, caiac, senderisme, BTT i altres esports de muntanya, així com paisatges, en ubicacions d’arreu del món.

Directe