La 5k nocturna enceta la sisena edició del Circuit de Curses Populars

Enguany comptarà amb un circuit nou que recorrerà la zona marítima de la ciutat

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, la presidenta d’AFIVINA, Pilar Bayarri, i el representant de l’empresa H&J Fitness, Jesús Beltrán, han presentat les principals novetats de la cursa 5k nocturna que inaugurarà el VI Circuit de Curses Populars el pròxim dissabte 28 de setembre. En la jornada els menors també podran participar en proves corresponents a la seua edat, cosa que segons ha reconegut el mateix Jovaní, «és una bona manera per tal que els joves inicien la seua activitat esportiva».

La jornada esportiva començarà a les 19.00 hores amb les quatre curses de categories inferiors: multiesport (200 metres), benjamí (500 metres), aleví (800 metres) i infantil (1.000 metres). A les 20.00 hores tindrà lloc la prova del 5k.

La 5k, coordinada per l’Associació de Fibromiàlgia, fatiga crònica i reumatologia del Baix Maestrat (AFIVINA), amb el suport de la Regidoria d’Esports, recorrerà un circuit urbà que enguany s’ha modificat, i que tindrà la sortida i l’arribada a la plaça de Mossén Tomás, passant per la zona marítima de la ciutat. Jovaní ha remarcat que «s’ha modificat el circuit per la coincidència amb un altre gran acte com la Trobada Comarcal de Bandes, però aquesta circumstància no li resta gens d’espectacularitat a la prova».

Per la seua part, Jesús Beltrán ha volgut agrair l’aportació dels patrocinadors i ha recordat que les inscripcions ja es troben obertes. Els punts per a inscriure’s de manera anticipada són els establiments d’Evasión Sport, Decathlon Vinaròs i la Piscina Municipal de Benicarló, a més de poder-ho fer a través de www.hj-crono.es, fins el 26 de setembre.

A més de per a la 5k, també estan obertes les inscripcions per al conjunt de totes les proves que integren el Circuit de Curses Populars. El preu de la inscripció és de 60 euros per a les sis curses que l’integren. En cas de participar només a la 5k, els preus són de 6 euros per als adults i 3 euros per als participants de les categories inferiors. Un euro de cada inscripció es destina de manera benèfica a AFIVINA.

El regidor ha finalitzat la presentació agraint la col·laboració de tots els que fan possible la carrera i ha animat la gent a participar en la cursa, «volem que la ciutat de Benicarló siga esport, que la carrera no siga només competitiva, sinó fer d’ella una festa i una cursa participativa».

Directe