Ja estan obertes les inscripcions per a la propera Entreparest

El 22 de setembre Vilafranca viurà la prova final de la Lliga Castelló Nord de Curses de Muntanya

El pròxim 22 de setembre Vilafranca viurà la prova final de la Lliga Castelló Nord de Curses de Muntanya. Arriba l’edició XII d’Entreparets en les seues dues versions: la marxa a peu competitiva de 25 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu i la marxa no competitiva de 11,3 quilòmetres i 300 metres de desnivell. A més, aquest mateix recorregut també servirà per a la competició de cadets i juvenils.

La prova està organitzada per l’Associació Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca i les inscripcions ja s’han obert a la pàgina web.

Centenars de corredors eixiran des de la Plaça En Blasc per a realitzar un recorregut pel terme de Vilafranca. La prova és un dels referents en les carreres de muntanya per a corredors de Castelló i Terol.

La prova Entreparets s’inspira en el paisatge de la pedra en sec que envolta Vilafranca. I és que bona part del recorregut s’efectua per camins vorejats per construccions de pedra seca.

Directe