La Setmana de l’Esport estrenarà torneig de Pàdel

Bàsquet, futbol o ciclisme són algunes de les activitats que es realitzaran per a finalitzar l’agost a Morella

Una imatge d'arxiu de la BTT

Morella continua amb la intensa activitat del mes d’agost i la última setmana la dedica a l’esport. D’aquesta manera, el bàsquet, futbol o el ciclisme són algunes de les activitats per a totes les edats organitzades des del 26 al 31 d’agost. A més, durant aquesta setmana es jugarà el I Torneig de Pàdel Ciutat de Morella amb vuit parelles en la nova pista de pàdel del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “el mes d’agost a Morella compta amb una intensa activitat i l’esport té el seu espai en aquesta última setmana després de les festes”. L’edil ha explicat que “totes les associacions i entitats esportives s’han implicat i han organitzat activitats relacionades amb les seues disciplines perquè tots i totes disfrutem de l’esport”. Finalment, Judit ha volgut “animar a tots i totes a participar en les activitats programades i començar a cremar els excessos de les festes d’una forma saludable”.

Agenda de la
Setmana de l’Esport

La Setmana de l’Esport a Morella comença el dilluns 26 d’agost amb circuits no competitius per a bicis adaptats a totes les edats a les 10.30 hores a la Nevera Medieval organitzat per Piño Fijo, a les 12.30 hores hi haurà una cursa no competitiva per l’Albereda amb eixida als porxes, A partir de les 16.00 hores començarà el I Torneig de Pàdel Ciutat de Morella al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

El dimarts 27 d’agost continua el torneig de pàdel a les 16.00 hores i a les 19.00 hores hi haurà futbol amb circuits d’habilitat per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys al camp de la Fàbrica Giner a càrrec dels Ports F. C.

El dimecres 28 d’agost el bàsquet serà protagonista amb un torneig 3×3. Així, l’infantil començarà a les 11.00 hores i a les 17.00 hores per a tots els públics, tot organitzat pel Club de Bàsquet Femení Morella.

El dijous 29 d’agost, semifinals del torneig de pàdel a partir de les 16.00 hores. A més a les 18.45 hores, ioga al Castell. El divendres 30 d’agost es jugarà la final del torneig de pàdel a les 16.00 hores.

El dissabte 31 hi haurà una eixida en bici amb guia i acompanyament a les 9.00 hores.

També, el dissabte 24 d’agost la Societat Esportiva ESPEMO celebra el seu 35 aniversari amb activitats esportives de muntanya per a tota la família.

Directe