El Cinctorrà no pot fer equip per a la propera temporada

"Esperem que això no siga un adéu definitiu i que només siga un fins després", ha anunciat el club a les xarxes socials

El Cinctorrà no pot fer equip per a la propera temporada
El Cinctorrà, en una imatge d'arxiu / Foto: Toni Milian

“Avui hem de donar una mala notícia”, comença un comunicat que ha fet públic el Club Esportiu Cinctorrà aquest divendres mitjançant les xarxes socials. “No podrem formar equip per a la propera temporada 2019-2020. La causa és que no disposem de suficients jugadors per conformar la plantilla”.

El club explica que “degut a la despoblació que pateix la nostra comarca cada any se’ns ha fet una mica més difícil trobar jugadors i, per desgràcia, aquests últims mesos ens ha estat impossible trobar a la gent suficient”.

“Esperem que això no siga un adéu definitiu i que només siga un fins després. Nosaltres seguirem treballant per intentar que el Club Esportiu Cinctorrà torni a estar present en pròximes temporades”, conclouen.

El CE Cinctorrà tancava la temporada el passat 5 de maig visitant el camp de ‘La Planeta’ de Rossell i on era capaç de sumar un punt en un desplaçament sempre complicat. El conjunt de Cinctorres acabava a la 13ª posició de la classificació amb 20 punts. El Cinctorrà, a la segona volta de la lliga sumava les 4 victòries amb les que acabava la temporada i millorava substancialment el seu rendiment respecte a la primera part de la competició.

El club ha rebut a les xarxes socials nombroses mostres d’ànim i de recolzament.

Directe