L’Ajuntament dona tot el suport al Club Bàsquet Benicarló en el seu ascens a la lliga LEB Plata

L’ascens suposa el reconeixement a la gran trajectòria del club en les últimes temporades

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha transmès un missatge de «suport total» al Club Bàsquet Benicarló després que ahir per la vesprada la Federació Espanyola de Bàsquet anunciés l’ascens a la lliga LEB Plata del club benicarlando, el que equivaldria a la segona divisió B de futbol. L’ascens ha estat possible per la renúncia d’alguns clubs a continuar en la categoria que, juntament amb els magnífics resultats que va aconseguir el club durant la passada temporada, han propiciat aquest ascens tan desitjat.

Fernando Jovaní ha assenyalat que «hem d’estar tots molt contents perquè aquest ascens donarà una visibilitat i una projecció a la ciutat que no tenia en la categoria inferior». «La pròxima temporada tindrem l’oportunitat de veure un bàsquet de gran qualitat a Benicarló», ha dit Jovaní, que ha afegit que «des de les institucions donarem el màxim suport per tal que aquest projecte no dure només un any, sinó que s’allargue el màxim de temporades».

Jovaní ha felicitat el club en presència dels màxims responsables de l’entitat, el president, Enrique Besalduch, i el secretari, Alberto Gracia. Besalduch ha vinculat l’ascens «a la gran campanya que va fer el club la passada temporada» i s’ha mostrat «molt satisfet de què Benicarló puga presumir de tindre un equip en lliga LEB Plata». El president ha reconegut que «la competició serà molt més exigent» i ha agraït el suport de l’Ajuntament a tots els nivells.

Per la seua banda, Gracia ha explicat que el Club Bàsquet Benicarló s’haurà d’enfrontar a equips de tot el territori espanyol i ha constatat que «aquesta ha estat una decisió molt pensada i treballada per part del club». El secretari ha fet una crida a empreses, associacions i ciutadania en general, «perquè —ha dit— volem que aquest siga un objectiu no només del club, sinó de tota la ciutat de Benicarló».

Directe