S’obri la nova pista de pàdel al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella

L’abonament anual és de 60 euros, el qual també dóna accés a la pista interior

S’obri la nova pista de pàdel al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella

Morella estrena avui la pista de pàdel situada a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Aquesta es pot reservar durant una hora i mitja a través del telèfon i WhatsApp del poliesportiu, 620 560 512, i comptarà amb material de lloguer per a practicar aquest esport. Així, l’horari de la pista és el mateix que el del poliesportiu, al matí de 10.00 h a 14.00 h i a la vesprada des de les 16.00 h fins a les 22.00 h i els dissabtes al matí d’11.00 h a 14.00 h.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “amb aquesta nova pista de pàdel s’amplia l’oferta esportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. L’edil ha explicat que “aquesta funciona amb el mateix carnet de la pista interior i activitats col·lectives, de manera que són les mateixes tarifes d’aquestes”.

Finalment, Judit ha volgut “animar a tots i totes a practicar esport i utilitzar aquesta nova pista de pàdel de Morella”.

Les tarifes de la pista de pàdel són des d’una partida d’una hora i mitja per treseuros fins a l’abonament anual de 60 euros. Així, hi ha diferents abonaments de 10 sessions per 25 euros, mensual de 20 euros i mig any a 40 euros.

Directe