Més de 150 xiquets participen del torneig de Futbol 3

Des de ja fa diverses edicions, aquest torneig compta amb una competició femenina

Com cada any, el centre Lúdic i Esportiu Jaume I congregava a centenars de xiquets i xiquetes per a gaudir del futbol. Amb aquest any, el club Els Ports Futbol Club ja porta onze edicions celebrant el campionat de Futbol 3 «Ciutat de Morella». Durant tota la jornada del dissabte, per les pistes del poliesportiu no va parar de rodar una pilota, en un escenari que va acollir una gran quantitat de partits en aquest format de 3×3. L’objectiu, que xiquets i xiquetes puguen gaudir d’una jornada de futbol.

Un esdeveniment que any rere any va creixent, i per tant, necessita una gran organització darrere perquè el campionat isca sense cap incidència. Des de la barra fins als àrbitres, tots estan implicats perquè els xiquets puguen gaudir d’aquest esport.

Roberto Prades és President de Els Ports FC

Des de ja fa diverses edicions, aquest torneig compta amb una competició femenina, la qual cada any va creixent el nombre de xiquetes que participen d’aquest esport.

El campionat de Futbol 3 serveix per a tancar la temporada 2018 – 2019 dels Ports Futbol Club. Tot i això, la junta del club ja està preparant la següent temporada, la qual s’espera comptar amb els mateixos 7 equips d’aquest any.

Equip per equip, els més de 150 xiquets va anar replegant les seves medalles i els guanyadors de cada categoria els seus respectius trofeus per ficar el punt final aquesta jornada esportiva.

Directe