Estan obertes les inscripcions per al campionat de futbol sala

Els equips tenen fins al 14 de juny per apuntar-se a participar al Ciutat de Morella

Estan obertes les inscripcions per al campionat de futbol sala

L’estiu està cada cop més a prop i un dels esdeveniments més esperats pels veïns de Morella és la tornada del Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella, un esdeveniment no soles esportiu sinó també amb gran seguiment social, ja que és un dels passatemps habituals durant les nits de juliol.

Lola Viñals és regidora d’esports en funcions de l’Ajuntament de Morella

Així, les inscripcions per a l’edició del 2019 ja estan obertes i els equips interessats poden dirigir-se al Poliesportiu Jaume I per a aconseguir una plaça. Depenent dels equips inscrits el campionat seguirà un format o un altre, però el que és segur és que es desenvoluparà durant el mes de juliol.

L’any passat va debutar el campionat infantil que reunia als equips més joves de Morella i comarca. Enguany es tornarà a realitzar amb el suport d’Els Ports FC.

El campionat d’estiu és un esdeveniment esportiu que també serveix per a socialitzar durant el mes de juliol. És molt habitual per als veïns de Morella acudir al Pavelló Poliesportiu per a prendre un refresc i gaudir dels enfrontaments.

En l’edició 2018 va resultar guanyador l’equip de Restaurant Blanca, que s’imposava als penals al finalista Rei Don Jaime després d’un vibrant encontre, el 3 d’agost, que acabava en empat.

Directe