Més de 200 persones corren contra el càncer a Sant Jordi

Amb dos possibles circuits diferents, de 8 i 18 quilòmetres respectivament

Més de 200 persones han participat aquest diumenge a la segona edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer que s’ha celebrat a Sant Jordi.

La cursa va començar a les 9 del matí des de la Plaça Major del municipi i enguany com a novetat, els senderistes podien escollir dos circuits diferents, un curt amb una distància de 8 i un de 18 quilòmetres de recorregut per als senderistes més exigents.

La presidenta de l’Associació Local Contra el Càncer, Raquel Reina, s’ha mostrat satisfeta per aquesta convocatòria. Per la seua part, l’alcalde en funcions, Iván Sánchez, ha tingut paraules d’agraïment per a l’associació local, el voluntariat i els participants.

Directe