Cap de setmana esportiu amb ‘trail’ nocturn a Catí i la travessia a la platja de Vinaròs

Hi ha un total de sis competicions aquest cap de setmana amb 'Castelló Escenari Esportiu'

Cap de setmana esportiu amb ‘trail’ nocturn a Catí i la travessia a la platja de Vinaròs
Una imatge d'arxiu de la cursa per Muntanya Trail nocturn de Catí / FOTO: Diputació de Castelló

La província de Castelló acull aquest cap de setmana amb un ampli catàleg de fins a sis competicions esportives de diferents disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes diversos municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. A través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, la Diputació de Castelló impulsa aquests dies la XII Cursa per Muntanya de Catí, la segona prova a Benicàssim del Circuit Diputació de Castelló de Voleibol de platja, la VII Mitjana Marató de Benicàssim, la XXIV Travessia a la Platja del Fortí a Vinaròs, les Guerreres del Pàdel a Castelló i el Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí també a Castelló.

XII Cursa per Muntanya
Trail nocturn de Catí

Catí prepara la XII Cursa per Muntanya, tercera prova de la LLiga de Curses per Muntanya Castelló Nord. L’Ajuntament de Catí amb la col·laboració del Grup de Muntanya de Catí i quasi 100 voluntaris preparen aquesta dotzena edició. La nocturnitat de la prova i una intensa programació esportiva seran l’oferta que pretén contribuir a la promoció del trail des de la base. A les 20.00 hores arrancarà la primera edició nocturna que tindrà un recorregut de 20.500 metres i un desnivell positiu de 1.100 metres i que transcorrerà íntegrament pel terme municipal de Catí conquistant el Tossal de la Nevera i recorrent paratges tan únics com els Campanarets o el Balneari de l’Avellà.

Voleibol de platja
a Benicàssim

La platja de la Torrassa de Benicassim serà la segona prova del Circuit Diputació de Castelló de Vóley Platja 2019, organitzat pel Club Volei L´Illa Grau i després de l’èxit de la primera prova celebrada en el Gurugú de Castelló. Com és habitual, el dissabte participaran les categories sub-15 i sub-17 tant masculí com femení, i el diumenge les categories sub-19, sub-21 i sènior.

VII Mitjana Marató
de Benicàssim

El diumenge des de les 8 del matí mig miler de corredors es concentraran per a intentar obtindre les seues millors marques en la setena edició de la Mitja Marató de Benicàssim. Aquesta prova compta entre els seus atractius el seu circuit al costat del mar en molts trams i el ràpid que és; sent aquestes dues circumstàncies un gran imant per als corredors de fora de la província que sumen un terç dels participants.

XXIV Travessia a la
Platja del Fortí de Vinaròs

La XXIII Travessia a la Platja del Fortí és una prova organitzada pel Club Natació Vinaròs puntuable per al XXI Circuit de Travessies de la Comunidat Valenciana i dins del Trofeu Diputació de Castelló d’Aigües Obertes. La cita és el diumenge a partir de les 9.30 hores i fins llavors es podran inscriure tots aquells nadadors que ho desitgen i que complisquen amb les normes de l’organització.

Les Guerreres
del Pàdel

Aquest pròxim dissabte en el Club de Tennis Castelló estaran les millors jugadores del món de pàdel. Les Guerreres del Pàdel: Marta Marrero, Alejandra Salazar, Guapo Alayeto, Mapi Alayeto i Ariana Sánchez faran les delícies dels assistents en aquest esdeveniment de gran qualitat esportiva i amb forta càrrega solidària des de les 11.30 del matí.

Campionat d’Espanya de Voleibol Cadet Masculí
a Castelló de la Plana

En una altra ocasió el Club Voleibol Mediterrani és l’organitzador d’un campionat d’Espanya, en aquesta ocasió de la categoria cadet; pel que la ciutat de Castelló podrà gaudir des del dimecres al diumenge dels millors equips del país. En una atapeïda agenda de partits els 24 equips participants es dividiran en les dues seus del torneig: el Pavelló Ciutat de Castelló i el Ciutat Esportiva, que serà la seu de la final de consolació i de la gran final. Aquest torneig serà un bon moment per a veure les promeses del voleibol a la nostra ciutat.

El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “precisament aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l’esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. Aquestes competicions pels pobles són clar exemple del treball que estem fent al costat dels clubs per a continuar omplint d’esport i d’activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d’elles hi ha moltes que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l’esport de la qual tan orgullosos estem”.

En aqueix sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l’any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent degoteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari del mediterrani per a la pràctica esportiva”.

Directe