El Torneig d’estiu de futbol sala s’obri a la participació femenina

Els partits començaran el 24 de juny i finalitzaran el 19 de juliol

El regidor d’Esports en funcions, Carlos Flos, acompanyat de Pablo Gasulla i Aitor Martínez, ha presentat la 38a edició del Torneig d’estiu de futbol sala, una de les cites esportives amb més renom a Benicarló. Una de les principals novetats d’enguany és que les inscripcions s’han obert a la participació femenina, de manera que podran haver-hi equips masculins, mixtos o femenins. «Cada vegada són més les xiquetes que practiquen futbol —ha dit Flos— i si volem que després tinguen una continuïtat en el futbol professional, ho hem de treballar des de la base».

El Torneig, que organitza la Penya la Pinya per quart any consecutiu, començarà el 24 de juny amb l’inici de la fase regular, que tindrà format de lligueta. Els millors equips s’enfrontaran després a les eliminatòries fins a arribar a la final, que tindrà lloc el 19 de juliol. Tots els partits es jugaran a la pista del Passeig Marítim, més coneguda com la pista del Marynton, a partir de les 18.00 i fins a les 22.00 hores.

Enguany s’han establert 3 categories: youth (alevins de primer i segon any i infantil de primer), promeses (infantil de segon any i cadet de primer i segon any) i junior (que inclourà els tres anys de juvenils).

Les inscripcions es poden formalitzar a l’establiment Esports Arín (Crist de la Mar, 161) fins al 14 de juny. El preu de la inscripció és de 280 euros per equip, amb un màxim de 10 jugadors per equip.

Directe