Benassal veurà l’eixida d’una etapa de la Volta Ciclista Vilafranca

A més, l'Alt de Castellfort serà final d'etapa del Memorial Jofre Grau Biosca el 22 de juny

L’Alt de Castellfort, de 1a categoria, serà final d’etapa el dissabte 22 de juny de la V Volta Ciclista Vilafranca, Memorial Jofre Grau Biosca. Els joves ciclistes participants, de categoria cadet, s’enfrontaran a les dures rampes de Castellfort en la primera de les dues etapes de la carrera.

La primera etapa, amb eixida a l’Avinguda del Llosar de Vilafranca, comptarà amb un circuit semi-urbà per la localitat dels Ports. Després els joves ciclistes es dirigiran cap a Portell de Morella, on es donarà inici al port del Gelat, de 2a categoria. Després del descens, un terreny de contínues pujades i baixades donarà pas a l’últim i decisiu port, l’Alt de Castellfort de 1a categoria, on es jugaran l’etapa.

 

La segona etapa, decisiva

La plaça de la Font d’en Segures de Benassal veurà l’eixida el diumenge 23 de juny de la V Volta Ciclista Vilafranca, Memorial Jofre Grau Biosca. La localitat de l’Alt Maestrat serà punt destacat d’aquesta prova esportiva que reuneix els millors ciclistes de categoria cadet. L’etapa, segona i última de la competició, serà decisiva per als participants.

Els joves ciclistes eixiran direcció a Vilafranca per la CV-167. La carrera, després del pas per la localitat dels Ports, es dirigirà a l’Alt de Cabestany, de 3a categoria. Des d’allí les bicicletes aniran a buscar el següent port, l’Alt de Sant Pere de Castellfort, de 1a categoria, que molt probablement és el que acabe decidint l’etapa i possiblement la Volta, ja que des d’allí s’iniciarà el ràpid descens buscant la meta de Vilafranca.

Directe