Benassal prepara la XV Cursa de muntanya per al diumenge 30 de juny

Les inscripcions s'obrin el 2 de juny

Els guanyadors de la passada edició de la cursa de muntanya de Benassal

El diumenge 30 de juny es disputarà la XV Cursa de muntanya Benassal Font de Vida, de 21 km i 909 metres de desnivell positiu. La localitat de l’Alt Maestrat viurà una nova edició d’aquesta prova emmarcada en la Lliga Castelló Nord que reuneix alguns dels corredors més destacats del moment. Com a novetat, l’eixida enguany es donarà de la Plaça de l’Ajuntament. La cita esportiva, a més, ve acompanyada de la carrera per a les categories cadet i júnior i la VII Marxa no competitiva, les dues de 15 km.

Així, les inscripcions s’obrin el pròxim 2 de juny i es tancaran el dia 26. Això sí, els dos últims dies seran exclusivament per internet. El preu és de 15 euros per a adults i 10 euros per a cadets i juvenils.

Directe