Arranca una nova Campanya Esportiva d’Estiu amb propostes per a totes les edats

El campus Diverestiu comptarà amb programes adaptats a cada franja d’edat, tindrà servei de menjador i s’allargarà fins al 2 d’agost

El regidor d’Esports en funcions, Carlos Flos, ha presentat aquest dilluns una nova edició de la Campanya Esportiva d’Estiu, que té com a objectiu la promoció de la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar. La campanya, amb una orientació marcadament popular i oberta, compta amb la col·laboració de nombrosos clubs i entitats esportives de Benicarló.

Flos ha remarcat que «un any més, presentem un programa esportiu molt ampli, amb opcions per a tots els gustos i edats, que dóna resposta la necessitat de conciliar els horaris de treball amb l’oci estiuenc dels xiquets».

La principal aposta de la Regidoria d’Esports es plasma en el Campus Diverestiu, orientat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, amb programes adaptats a cada franja d’edat. Enguany hi haurà una àmplia oferta d’activitats nàutiques, natació, esports de raqueta, tir amb arc, esgrima, tallers i excursions, entre moltes altres alternatives, que els menuts podran gaudir des de les 9.00 fins a les 13.00 hores. A més, Diverestiu comptarà amb un servei de menjador conjunt amb l’Escola d’Estiu entre les 13.30 i les 15.30 hores al CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

L’oferta per als més joves es complementa amb les Escoles Esportives d’Estiu, amb un ampli ventall de propostes en horari de vesprada. Futbol sala, esports alternatius, activitat física adaptada, bateig de busseig o kangoo són només algunes de les alternatives pensades i orientades per a xiquets i xiquetes fins als 16 anys.

Prematriculació
fins el 7 de juny

La prematrículació, tant per al Campus Diverestiu com per a les Escoles Esportives d’Estiu, es pot formalitzar des del 27 de maig fins al 7 de juny a través del web www.esportsbenicarlo.com o a les oficines Iocum (c. del Doctor Fléming, 19 de 9.30 a 14.00 hores).

La Campanya Esportiva d’Estiu contempla també activitats físiques per a joves i adults a partir de 14 anys, amb una oferta que combina disciplines nàutiques, aeròbic, zumba, pilates, kangoo o taitxí. El programa Fit Platja s’ha ampliat i es realitzarà de dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 hores a la platja del Morrongo.

Per als més mariners, l’Escola Municipal de Vela ha preparat un seguit d’alternatives com Navega Fàcil (iniciació a la vela i caiac), un campus nàutic amb activitats pràctiques i teòriques i un curs de windsurf.

Hi haurà també Campus Esportius amb fins a 10 programes diferents: Bàsquet, Piscina Municipal, Futbol BBF, Triatló, Tenis, Patinatge, Club Madison, Atletisme, Natació i Campus d’Estiu Elena Caldés.

L’oferta de la Campanya Esportiva d’Estiu es complementa amb amb campionats i tornejos populars, com el Bàsquet Memorial Víctor Pratsevall o el Torneig d’Estiu de Futbol Sala.

Al llarg de juny, juliol i agost també tindran lloc diferents activitats fora dels Campus i Campionats, com l’acte de cloenda del Circuit de Curses Populars (7 de juny) o la Gala de l’Esport (29 de juny).

Directe