Més de 100 climbers s’ajunten a Morella durant el cap de setmana

El 2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella ha estat un èxit de participació i públic durant la fase de classificació

Aquest cap de setmana es desenvolupa el 2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella al qual han acudit 115 escaladors i escaladores. Així, durant aquesta jornada s’ha desenvolupat la fase de classificació amb bloc distribuïts per tota la ciutat on la gran participació i públic ha sigut constant. D’aquesta manera, la competició morellana s’està convertint en un aparador d’aquest esport per al públic general i una gran trobada d’escalada.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “en cada edició aquesta competició està creixent i ens permet conéixer este esport que habitualment es practica als afores, dins de la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “enguany han sigut més de 100 els escaladors i escaladores que han participat i també qui s’han apropat a Morella a gaudir d’aquest esdeveniment innovador”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair a ESPEMO la seua implicació en l’organització d’aquesta activitat per a que totes i tots disfrutem de l’esport en general i l’escalada en particular.

D’altra banda, el President de la Societat Esportiva ESPEMO, Raúl Boix, ha destacat que “aquesta segona edició de l’Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella ha sigut un èxit de participació i esperem que l’any que ve puguem ampliar les inscripcions i les zones d’escalada”. A més, ha volgut “agrair a l’ajuntament el seu suport a l’hora d’organitzar activitats com aquesta i a la marca local JeansTrack que s’implica durant els treballs d’organització de la competició”.

Classificació del 2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella
Categoria Femenina
1a Aida Torres
2a Francis Guilén
3a Esther Valero

Categoria Masculina
1r Pol Roca
2n Adrián Algas
3r Isaac Estévez

Programació

L’activitat continua aquesta vesprada nit amb la gran final de les categories femenina i masculina a les 18.00 hores. A més, a les 20.30 hores tindrà lloc la prova del lance al pernil al carrer Blasc d’Alagó amb l’elevada expectació que genera en un dels principals i característics carrers porticats de Morella.

El diumenge l’activitat es concentra al matí. A les 10.00 hores hi haurà una exhibició de lances al rocòdrom i a les 12.00 hores, prova amb corda a la Torre del Rei.

Directe