Morella acomiada la temporada amb un torneig de bàsquet

L'equip benjamí del CBF Morella es van proclamar terceres

La categoria benjamí, va acomiadar dissabte la seua temporada amb el torneig Ciutat de Morella. Tres equips van ser els convidats: el CB Torreblanca-Alcalà, el CB Benicarló i el CB Castelló, per passar un dia de germanor i gaudir de l’esport que més els agrada: el bàsquet.

Un torneig que es va impulsar des del Club de Morella perquè els equips com el benjamí que disputen les lligues fora de casa, pogueren gaudir dels partits al seu propi camp. Però també perquè els equips dels altres municipis puguen gaudir d’aquesta pista i d’un gran dia.

El treball dels pares durant aquest campionat també és important, ja que són els encarregats de preparar el dinar en forma d’agraïment per a tots els equips convidats.

Al llarg de tot el dia els equips van anar enfrontant-se tots contra tots. Una lligueta que aquest any va estar molt equilibrada i la majoria dels partits que es van disputar van estar igualats.

Al final l’equip benjamí del CBF Morella es van endur el trofeu de terceres classificades, amb un partit guanyat per 34 a 19 contra el CB Benicarló, i els altres dos perduts. Un per 27 a 39 contra el CB Castelló, i l’altre, per 29 a 38 contra el CB Torreblanca – Alcalà. El CB Castelló va ser el clar campió de la competició, ja que no va perdre cap partit. En segona posició, va quedar el CB Torreblanca – Alcalà, i en quarta posició, el CB Benicarló.

Un torneig que seguirà tenint continuïtat durant el pròxim temporada, si segueixen havent xiquetes i xiquets interessats en aquest esport.

Amb aquest torneig el benjamí acaben una temporada caòtica sense una lliga adient per a elles, però amb resultats molt positius i sobretot fent el que els agrada, jugar a bàsquet.

Directe