Morella tindrà una pista de pàdel al poliesportiu

Els treballs ja han començat als voltants del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

Morella tindrà pista de pàdel ja que l’Ajuntament de Morella ha engegat els treballs per a construir aquesta instal·lació esportiva a la denominada zona esportiva de Morella, que comprén la piscina municipal i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

El pàdel és un esport cada cop més practicat i molta gent s’està sumant a aquesta nova moda. Així, els amants dels esports de raqueta tindran un espai a Morella per disfrutar d’aquests jocs.

Aquesta serà una obra prou ràpida ja que només cal preparar el terreny per a instal·lar la pista. Així, amb aquest espai Morella finalitzarà les actuacions a les zones esportives, ja que els treballs la piscina municipal i les reparacions al sostre del poliesportiu també avançen a bon ritme.

Aquesta obra, per la seva senzillesa, està previst que estigue finalitzada en poc més d’un mes i també s’aprofitarà per realitzar treballs accesòris al Poliesportiu que estaven pendents.

Per poder realitzar aquests treballs en els diferents espais de la zona esportiva l’Ajuntament de Morella ha aportat fons propis a més de servir-se d’ajudes com els plans provincials o els fons eòlics per a realitzar una inversió que supera els 150.000€.

Així, amb una nova pista de pàdel, la piscina remodelada i el Poliesportiu sense xorreres Morella disposarà d’una zona esportiva amb moltes possibilitats.

Directe