Meritori empat del Cinctorres per acabar a la 13ª posició de la classificació

El Cinctorrà, a la segona volta de la lliga, ha sumat les 4 victòries amb les que acaba la temporada

▸ CE ROSSELL 1
▸ CE CINCTORRÀ 1

El CE Cinctorrà ha tancat la temporada aquest diumenge a la 2ª Regional, visitant el camp de ‘La Planeta’ de Rossell i on era capaç de sumar un punt en un desplaçament sempre complicat. Meritori empat per al conjunt de Cinctorres per acabar a la 13ª posició de la classificació amb 20 punts. El Cinctorrà, a la segona volta de la lliga ha sumat les 4 victòries amb les que acaba la temporada i ha millorat substancialment el seu rendiment respecte a la primera part de la competició.

El Cinctorrà al paró de Nadal que coincidia amb el final de la primera volta era cuer amb només 6 punts i ha pogut pujar dues posicions i sumar 14 punts a la segona volta. En el partit disputat aquest diumenge a les 7 de la vesprada a Rossell, es van marcar els dos gols a la primera part del partit. El Rossell inaugurava el marcador amb l’1 a 0 al minut 10 de joc i el Cinctorrà aconseguiria establir l’1 a 1 definitiu al minut 33 per mediació de Sergio Celades.

A la segona part del partit el marcador no es mouria a Rossell i al final un punt per a cada equip, que serveix al Rossell per ser vuitè al final de la lliga amb 35 punts i al Cinctorrà per ser 13è amb 20 punts.