El Vilafranca tanca temporada sent 14è classificat amb 15 punts

Els vilafranquins finalment ha pogut eixir de la darrera posició

▸ CF VILAFRANCA 1
▸ UD BENASSAL 2

Amb el ‘derbi’ entre el CF Vilafranca i la UD Benassal, es tancava la temporada per als dos conjunts amb victòria benassalenca al Camp del Serrito. El conjunt del Benassal amb dos gols al primer temps va tindre prou per guanyar a un Vilafranca que escurçava distàncies a la recta final.

Acaba una temporada en la que el Vilafranca ha estat 14è classificat finalment amb 15 punts i en la que només ha estat capaç de guanyar 3 partits, 2 d’ells al camp del Serrito i l’altre a Atzeneta. Després d’un esperançador inici de temporada amb bons partits al Serrito davant equips com el Salsadella o el Peñíscola, la temporada 2018/2019 s’ha paregut prou a les anteriors per al CF Vilafranca i l’ha deixat a la part baixa de la classificació. Els vilafranquins finalment ha pogut eixir de la darrera posició i també li acompanyava el resultat del Tírig en aquesta jornada, que finalment ha estat l’equip que ha tancat la classificació.

El Benassal inaugurava el marcador al minut 14 amb el 0-1 i un poc abans del descans arribava el 0-2. El gol vilafranquí va ser obra d’Andreu al minut 86 per mediació d’un penal.

Directe