El Morella tanca temporada guanyant a l’Orpesa

En un tràmit entre dos equips salvats i situats a la zona central de la classificació de 1a Regional

▸ MORELLA FC 1
▸ CF ORPESA 0

El Morella FC tancava aquest diumenge la temporada 2018/2019 a la 1ª Regional amb un victòria al camp de la Fàbrica de Giner. El Morella superava a l’Orpesa per un gol a zero, en un tràmit entre dos equips salvats i situats a la zona central de la classificació.

De fet amb aquesta victòria el Morella FC acaba la lliga a l’onzena posició amb 38 punts i l’Orpesa ho fa a la desena plaça amb la mateixa puntuació. El Morella, després d’un final de temporada amb un calendari complicat i en el que no ha pogut traure bons resultats, es retrobava amb el triomf per tancar el campionat. Això sí, els morellans afrontaven un tram amb partits complicats, però amb els deures fets i mantenint la 1ª Regional.

L’Orpesa, que no es jugava gran cosa en aquest darrer partit de la temporada no va poder puntuar a la Fàbrica de Giner. El Morella amb un solitari gol marcat per Marc Moles al minut 75 amarrava els tres punts a casa que al menys, permetien igualar a punts amb l’Orpesa. Finalitza una temporada de bon rendiment de l’equip dirigit per Toni Mallén que aconseguia la salvació a la categoria fa ja moltes setmanes.

Directe