Se celebra la 72ª edició del Gran Premi ciclista Vila-real – Morella

Iván Moreno guanya la primera etapa amb final al passeig de l'Alameda

Sota un fred més propi de l’hivern que de plena primavera, els corredors de la 72º edició de la marxa Vila-Real Morella han completat les 168 kilometres de la primera etapa amb la meta al passeig de l’Alameda. Iván Moreno ha sigut el primer en creuar la meta, fet que li ha valgut diversos Maillots de campió.

Així, tot i a les inclemències meteorològiques els ciclistes han pogut completar la prova sense problemes, en una primera etapa que no s’ha resolt fins als darrers 400 metres. Moreno ha pogut aprofitar el seu coneixement del terreny, que li és molt adient, per a competir en aquesta etapa, tot i que ha sigut el treball realitzat conjuntament amb els membres del seu equip el que l’ha portat a la victòria.

Des de l’organització es destaca la normalitat amb la que s’ha desenvolupat la prova tot i les baixes temperatures, que han arribat a ser fins de 4 graus.

En la segona etapa, entre Morella i Vila-Real el guanyador va ser Julen Amarika amb un temps de 3 hores i un minut. En la classificació general Iván Moreno, guanyador de la primera etapa amb final a Morella ha pogut retindre el primer lloc i coronar-se com a guanyador absolut de la 72º edició del Gran Premi Vila-Real de ciclisme.

La Marxa Vila-Real Morella ha arribat enguany a la seva 72º edició i és ja una prova consolidada per als amants del ciclisme a la província de Castelló.

Directe