Més de 300 participants en la BTTrail Socarrats

La prova ofereix un recorregut espectacular per tot el terme municipal de Forcall

Video Thumbnail
Més de 300 participants en la BTTrail Socarrats
La prova ofereix un recorregut espectacular per tot el terme municipal de Forcall

Per tercer any consecutiu s’ha celebrat a Forcall el III BTTrail ‘Socarrats’ organitzat pel Club Esportiu Xafa-roques. Una prova celebrada en dues jornades i en la que dissabte tenia lloc la BTT i en la jornada de diumenge el Trail. Més de 300 participants s’han inscrit en aquesta edició, repartits a les diverses categories existents. Les dues maneres de participar, BTT i Trail comptaven a la vegada amb duese modalitats: cursa i marxa. La BTT llarga era de 47 km amb un desnivell de 1500 metres positius; la BTT curta de 34 km amb 1100 metres de desnivell; la cursa Trail de 24 km i 1200 metres de desnivell positiu i finalment, la marxa Trail de 12km amb 600 metres de desnivell.

Amb un recorregut espectacular per tot el terme municipal de Forcall, el III BTTrail ‘Socarrats’ pretén també donar a conèixer el territori als participants que venen de fora de la comarca dels Ports. S’ha comptat també amb molts col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment esportiu. Els veïns i veïnes de Forcall sempre s’han mostrat compromesos amb aquest esdeveniment esportiu i molta ha estat la gent que ajudava als membres de l’organització participant com a voluntaris a les diferents feines a realitzar.

El guanyador en la classificació general de la BTT Llarga, categoria masculina era Xavi Rebollar i el de la curta, Raúl Molina. En categoria femenina la BTT Llarga la guanyava Belén Agut i la curta Miriam Ibáñez. Diumenge en la catogira masculina del Trail de 24 km el guanyador masculí va ser Ricardo Cherta i Nahum Calaceit guanyava la marxa de 12 km. En categoria femenina, Laia Cañes es proclama com a campiona del Trail de 24 km i Carla Redón aconseguia la victòria a la prova de 12 kilòmetres.

Forcall ha organitzat per tercera vegada una intensa prova esportiva amb el BTTrail ‘Socarrats’ que ha estat tot un èxit esportiu i organitzatiu per part del Club Xafa-roques.

Directe