Més de 300 participants en la BTTrail Socarrats

La prova ofereix un recorregut espectacular per tot el terme municipal de Forcall

Per tercer any consecutiu s’ha celebrat a Forcall el III BTTrail ‘Socarrats’ organitzat pel Club Esportiu Xafa-roques. Una prova celebrada en dues jornades i en la que dissabte tenia lloc la BTT i en la jornada de diumenge el Trail. Més de 300 participants s’han inscrit en aquesta edició, repartits a les diverses categories existents. Les dues maneres de participar, BTT i Trail comptaven a la vegada amb duese modalitats: cursa i marxa. La BTT llarga era de 47 km amb un desnivell de 1500 metres positius; la BTT curta de 34 km amb 1100 metres de desnivell; la cursa Trail de 24 km i 1200 metres de desnivell positiu i finalment, la marxa Trail de 12km amb 600 metres de desnivell.

Amb un recorregut espectacular per tot el terme municipal de Forcall, el III BTTrail ‘Socarrats’ pretén també donar a conèixer el territori als participants que venen de fora de la comarca dels Ports. S’ha comptat també amb molts col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment esportiu. Els veïns i veïnes de Forcall sempre s’han mostrat compromesos amb aquest esdeveniment esportiu i molta ha estat la gent que ajudava als membres de l’organització participant com a voluntaris a les diferents feines a realitzar.

El guanyador en la classificació general de la BTT Llarga, categoria masculina era Xavi Rebollar i el de la curta, Raúl Molina. En categoria femenina la BTT Llarga la guanyava Belén Agut i la curta Miriam Ibáñez. Diumenge en la catogira masculina del Trail de 24 km el guanyador masculí va ser Ricardo Cherta i Nahum Calaceit guanyava la marxa de 12 km. En categoria femenina, Laia Cañes es proclama com a campiona del Trail de 24 km i Carla Redón aconseguia la victòria a la prova de 12 kilòmetres.

Forcall ha organitzat per tercera vegada una intensa prova esportiva amb el BTTrail ‘Socarrats’ que ha estat tot un èxit esportiu i organitzatiu per part del Club Xafa-roques.

Directe