El Vilafranca suma la victòria al ‘derbi’ comarcal davant del Cinctorrà

És la segona victòria del Vilafranca al Serrito en la present temporada

▸ CF VILAFRANCA 3
▸ CE CINCTORRÀ 2

El CF Vilafranca sumava la victòria al ‘derbi’ de la comarca dels Ports davant del CE Cinctorrà, en un partit que comptava a la primera part amb major domini del conjunt vilafranquí. És la segona victòria del Vilafranca al Serrito en la present temporada i s’obria amb un discutible penal sobre Jorge, que Andreu transformava en gol al minut 22. Posteriorment es va produir la caiguda de Gabi en l’àrea a la qual el Vilafranca va demanar penal i l’àrbitre no va concedir. El Cinctorrà va crear poques accions d’atac sobre la porteria d’Adrián Monfort i arribava especialment en accions a baló parat. A poc per al descans, al minut 43 i en una bona jugada d’atac del Vilafranca, Adrián Gil culminava amb un xut ras per baix i marcava el 2-0 amb el que acabava la primera part.

L’arbitratge va empitjorar considerablement al segon temps i els dos conjunts van protestar diferents accions a l’àrbitre del partit. El joc va decaure també bastant i el Cinctorrà poc a poc anava donant sensació de perill a l’àrea vilafranquina. Al minut 75 i després d’una acció en la que el Vilafranca va reclamar mans dels atacants cinctorrans, Joan creuava molt bé el baló lluny del porter Adrián i marcava el 2-1 per al Cinctorrà. Poc després, al minut 80 una acció ofensiva del davanter Edo, assistia a Gabi que entrava a soles per la dreta de l’àrea i creuava el baló fent el 3-1 per al Vilafranca. Però el Cinctorrà no es va rendir i al minut 83 en un bon gol de falta directa de Christian Ortí, aconseguia el 3-2. Als instants finals, incertesa al marcador més que amb bon joc i ocasions dels dos conjunts, si bé el 3-2 seria ja definitiu al camp del Serrito.

Directe