Dos equips americans de l’escola del Villarreal CF visiten Morella

Un equip femení i un masculí vinguts dels Estats Units han conegut els secrets de Morella i Peníscola

Dos equips americans de l’escola del Villarreal CF visiten Morella

Dos equips de la Villarreal Virginia Academy han visitat avui les poblacions de Morella i Peníscola i han recorregut els principals carrers d’aquestes. Així, un total de 55 persones entre membres dels equips, famílies, entrenadors i entrenadores han conegut la història d’aquestes ciutats fortificades de la província de Castelló. Aquesta és una escola associada al Villarreal Club de Fútbol als Estats Units, al nord l’estat de Virgínia i el de Washington DC.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha rebut als i les esportistes i les seues famílies a l’ajuntament de Morella i els ha explicat les curiositats de la Sala del Justícia, on s’ha celebrat la recepció. L’edil ha destacat que “aquesta visita a través del Villarreal C. F. És una oportunitat més per a donar a conéixer el nostre atractiu amb caràcter internacional”. Rhamsés ha aprofitat per a “desitjar sort ambdós equips en les seues competicions i que continuen gaudint de l’esport i el companyerisme que es transmet a través del futbol”.

Morella té una relació continuada amb el Villarreal Club de Fútbol. Cal recordar que la primera vegada que aquest club va ascendir a la primera divisió de la lliga, va realitzar la pretemporada a la ciutat, a les instal·lacions esportives de la Fàbrica Giner.

Directe