Derrota del Morella al camp del Vinaròs en un partit estrany

A la segona part de l'encontre arriben les accions polèmiques que dinamitarien el partit

▸ CF VINARÒS 4
▸ MORELLA FC 1

Derrota del Morella al camp del Vinaròs en un partit estrany i en el que el resultat va ser molt abultat per al que es va veure al terreny de joc. Als 20 primers minuts de partit, el Vinaròs va ser superior i va desbordar el sistema de joc plantejat pel Morella. Al minut 19 de la primera part, el Vinaròs inaugurava el marcador amb l’1 a 0. El Morella va canviar la disposició tàctica al partit i poc a poc va anar millorant en el seu joc, inquietant cada vegada més la porteria contrària.

Amb el resultat d’1 gol a 0 favorable al Vinaròs s’arribava al descans del partit. Només començar la segona part, el Morella empatava. L’1 a 1 arribava al minut 48 de joc i Cristian Ibáñez va ser l’autor del gol del Morella. I poc després arribaven les accions polèmiques que dinamitarien el partit. Cristian Ibáñez va ser derribat dins de l’àrea vinarossenca en una entrada per darrere que l’àrbitre no va xiular i que va ser protestadissima pel conjunt morellà i cinc minuts més tard, s’assenyalava un dubtós penal a favor del Vinaròs que significava el 2-1. Corria el minut 54. Unes accions que van trencar el partit. Ja a les acaballes de l’encontre, als minuts 87 i 90 el Vinaròs marcava els dos gols definitius que instal·laven el 4-1 final al marcador.

Directe