Partit igualat a la Fàbrica Giner tal i com demostra el resultat final del mateix

L'Estrella controlava la recta inicial, si bé el Morella a partir del minut 15 de joc seria dominador

▸ MORELLA FC 0
▸ CF ESTRELLA 0

Partit igualat al Camp de la Fàbrica de Giner tal i com demostra el resultat final del mateix. L’Estrella va començar millor l’encontre i obligava al porter local Dídac a fer una gran intervenció al minut 6 de joc. Els visitants dominaven la recta inicial, si bé el Morella a partir del minut 15 de joc i durant la resta de la primera part seria dominador, generant 3 o 4 bones ocasions de gol per haver inaugurat el marcador. El conjunt dirigit per Toni Mallén va fer mèrits sobrats en aquest tram del partit per haver inaugurat el marcador.

Al segon temps, el joc va decaure considerablement i el migcampisme es va apoderar de la situació. Els dos conjunts es van mostrar molt espesos als metres finals i es van veure poques ocasions de gol. L’Estrella disposaria d’una arribada en aquest periode i els morellans també comptaven amb una opció cara al marc contrari. Bagatge pobre al segon periode del partit i al final empat sense gols per a un Morella que ja ha aconseguit la permanència i per a un Estrella que està a punt d’aconseguir-la.

Directe