El CF Vilafranca s’enfronta al Vilanova amb importants baixes per sanció

El Vilafranca va espavilar en aquest segon acte, però sense poder fer res al Camp de La Llacuneta

▸ UE VILANOVA 3
▸ CF VILAFRANCA 1

El CF Vilafranca afrontava el partit al Camp de La Llacuneta de Vilanova amb importants baixes per sanció. Només comptarien els vilafranquins amb un possible canvi en aquest partit en un encontre que especialment a la primera part es va anar complicant per al Vilafranca. Al minut 25 de joc, el Vilanova marcava l’1 a 0 de penal, acció que els permetia obrir el marcador i encarrilar-lo posteriorment amb un altre penal al minut 39. El 2-0, també de penal deixava les coses complicades per al Vilafranca que arribava al descans bastant enfadat per l’actuació arbitral al partit. Amb els dos penals, el Vilanova controlava la situació i encara ho faria més a partir del minut 46, ja que només començar el segon periode el Vilanova marcava el 3-0.

El Vilafranca va espavilar en aquest segon acte i al minut 51, Borja marcava el 3-1 per als vilafranquins que encara tenien una important muntanya per davant amb els dos gols d’avantatge local. Els vilafranquins ho van intentar durant tot aquest període però no va ser possible poder reaccionar i traure alguna cosa positiva d’aquesta visita a Vilanova.

Directe