Derrota del CE Cinctorrà al Pla de MigUll front al CD Vinromà

Partit fluix futbolísticament parlant i amb poques oportunitats de gols

▸ CE CINCTORRÀ 1
▸ CD VINROMÀ 3

Derrota per al CE Cinctorrà al Pla de MigUll front al CD Vinromà. Partit fluix futbolísticament parlant amb un primer temps en el que el joc va ser poc vistós i es comptava amb poques oportunitats de gol per part dels dos conjunt. Al tram final del primer acte, concretament al minut 44, el Vinromà aconseguia trencar l’equilibri al marcador i aconseguir el 0-1 amb el que s’arribava al descans del partit al Pla de Mig Ull.

Només començar la segona part, al minut 49 el Vinromà aconseguia marcar el 0-2 amb un autèntic golàs que li donava una important renda al marcador. L’equip de Cinctorres no es va vindre avall en cap moment i va intentar escurçar distàncies al marcador, fet que aconseguia al minut 67 per mediació d’Alejandro, que marcava l’1 a 2. Al tram final del partit, al minut 78 el Cinctorrà es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió d’Aurás, fet que va complicar també les opcions d’empat. El Cinctorrà va reclamar un penal sobre Juan Pablo del que l’àrbitre es va desentendre i al minut 83, el Vinromà marcava l’1 a 3 que acabaria per sentenciar el partit al camp de Cinctorres.

Directe