Partit amb un ritme frenètic el que enfrontava al Peñíscola i el Cinctorrà

Els locals van atacar moltíssim per les bandes de manera insistent

▸ ACD PEÑÍSCOLA 6
▸ CE CINCTORRÀ 3

Partit amb un ritme frenètic el que enfrontava al Peñíscola i el Cinctorrà. Un encontre en el que el Cinctorrà comptava amb una clara ocasió amb el 0-0 per inaugurar el marcador, si bé seria el quadre local el que feia l’1 a 0 al minut 29. Poc va durar l’alegria, ja que el Cinctorrà va empatar a 1 immediatament per mediació de Christian Ortí al minut 30. Quatre minuts després, al 34 el Peñíscola marcava el 2-1 amb el que s’arribava al descans.

Un partit en el que el Peñíscola va atacar moltíssim per les bandes de manera insistent i acumulant jugadors i que al Cinctorrà li va resultar molt difícil de defendre. Al minut 50 el Peñíscola marcava el 3-1 i poc després arribava el 4-1. El Cinctorrà no es va rendir i novament Christian Ortí marcava el 4-2 al minut 54. Al tram final, un Peñíscola molt ofensiu arrodonia la victòria amb el 5-2 al minut 72 i el 6-2 al minut 87. El 6-3 definitiu per al Cinctorrà arribava al minut 89 sent el tercer gol també obra de Christian Ortí. Perfecte partit en atac i moltes dificultats en defensa per subjectar a un Peñíscola molt incisiu.

Directe