El Xert, segon classificat a la lliga va haver de lluitar per guanyar al camp del Serrito

Les opcions dels locals per empatar i del Xert per sentenciar van arribar però sense poder ser materialitzades

▸ CF VILAFRANCA 1
▸ CE XERT 2

El Xert, segon classificat a la lliga va haver de lluitar per guanyar al camp del Serrito. El partit començava amb domini del Xert, que movia bé el baló i creava perill per les bandes en busca del remat dels davanters. El 0-1 arribava amb un internada del Xert per banda dreta fins línia de fons, centre a l’àrea i remat de Víctor Moragas que posava la punta del peu per marcar. Corria el minut 14. El joc continuaria estan dominat pel Xert en aquest primer temps i al minut 38 una nova internada per banda i en una pugna entre un davanter i un defensa local l’àrbitre va xiular un penal molt justet a favor del Xert. El llançament suposava el 0-2 amb el que s’arribava al descans.

El Vilafranca va eixir molt bé al segon temps, concentrat i el Xert un poc confiat. Al minut 51 el Vilafranca marcava l’1 a 2 amb una bona jugada d’equip que finalitzava Borja amb un gran xut. Un minut després arribava la segona targeta groga de Bruno i el Vilafranca es quedava amb 10 jugadors, fet que va complicar la reacció. El Vilafranca no es va vindre avall, buscant l’empat davant el potent Xert. El partit es va obrir molt al final i les opcions dels locals per empatar i del Xert per sentenciar van arribar però sense poder ser materialitzades.

Directe