El Morella FC no va poder pescar cap punt en la seua visita al Grau de Castelló

El San Pedro 'B', conjunt immers en la lluita per la permanència va ser dominador en general del partit

▸ CF SAN PEDRO ‘B’ 2
▸ MORELLA FC 0

El Morella FC no va poder pescar cap punt en la seua visita al Grau de Castelló. El San Pedro ‘B’, conjunt immers en la lluita per la permanència va ser dominador en general d’un partit en el qual al primer període no es va moure el marcador. El San Pedro dominava més el joc, davant d’un Morella ben ordenat en defensa però que va concedir opcions als locals. El domini del San Pedro ‘B’ no es va traduir en gol per falta de punteria ja que els grauers van comptar amb tres bones ocasions per tal d’inaugurar el marcador. Amb empat a 0 gols finalitzava el primer temps. A la reanudació el San Pedro ‘B’ marcava l’1 a 0 als pocs minuts de joc, concretament al minut 47.

Durant la segona part, el Morella va continuar defentsant-se, sent capaç d’anar mantenint el resultat i inquietant en diverses oportunitats la porteria grauera, si bé les ocasions del Morella no van tindre repercusió al marcador. Ja al minut 81, el San Pedro ‘B’, que ara es situa a un punt de la permanència marcava el 2-0 definitiu que sentenciava definitivament el partit al Javier Marquina del Grau.

Directe