Un Vilafranca en quadre salva un punt al camp del Serrito

On un Vilafranca en quadre va ser capaç de salvar un punt davant del Vilanova

▸ CF VILAFRANCA 1
▸ UE VILANOVA 1

Repartiment de punts al camp del Serrito, on un Vilafranca en quadre va ser capaç de salvar un punt davant del Vilanova. Les lesions i sancions van fer que els vilafranquins només comptaren amb 12 jugadors disponibles i actuan Pablo Pitarch com a porter. El Vilanova va eixir dominant el partit però sense ser capaç de generar grans ocasions. El Vilafranca poc a poc va saber frenar l’empeta visitant i creava una ocasió a les botes d’Enric. El Vilanova estavellava un baló al travesser i amb el 0-0 s’arribava al descans.

Només començar el segon temps, al minut 48 el Vilanova a l’eixida d’un còrner aconseguia el 0-1. El Vilafranca es va fer fort davant de les adversitats i Alberto Planell al minut 67 aconseguia l’empat a 1. El Vilafranca es quedava amb 10 per lesió i ja no comptar amb més canvis i el Vilanova patia una expulsió. Els visitants comptaven amb una clara ocasió al minut 90 amb gran parada de Pablo Pitarch.