El Vinromà derrota al Cinctorrà al camp del Temple

Les Coves de Vinromà ha millorat el seu rendiment a les darreres jornades

▸ CD VINROMÀ 2
▸ CE CINCTORRÀ 0

El Cinctorrà va perdre en la seua visita a les Coves de Vinromà, conjunt que ha millorat el seu rendiment a les darreres jornades del campionat. Primer temps de domini altern sobre el pèsim terreny de joc del camp del Temple i amb oportunitats per als dos conjunts. Tant el Vinromà com el Cinctorrà van fer mèrits sobrats al primer acte per inaugurar el marcador, si bé la punteria no va acompanyar i s’arribava al descans amb empat a 0 gols.

Al minut 65 de partit, el conjunt del Vinromà inaugurava el marcador amb l’1 a 0, que va deixar molt tocat a l’equip de Cinctorres. Els visitants buscarien amb empeta equilibrar el partit al tram final, dominant el joc. Però un contraatac del Vinromà al minut 79 suposaria el 2-0, que ja seria definitiu al camp del Temple. El Cinctorrà ho va intentar a les Coves però no va poder traure cap punt en aquest partit de la jornada 12 de lliga a la 2ª Regional.

▸ Alineació CE Cinctorrà
⌞ Javier
⌞ Rubén
⌞ Santi
⌞ Marco
⌞ Jorge
⌞ David
⌞ Agustín
⌞ Ferrán
⌞ Joaquín
⌞ Christian Ortí
⌞ Joan

▸ També van jugar
⌞ Dani Aguilar
⌞ Dani Artola

▸ GOLS
⌞ 1-0 min. 65
⌞ 2-0 min. 79

Directe