El Morella cau front a l’Onda amb una derrota massa abultada

Els morellans no van poder puntuar tot i el que es va veure al terreny de joc

▸ CF ESTRELLA 3
▸ MORELLA FC 0

El Morella FC no va poder traure res positiu en aquest desplaçament a Onda, en un partit en el que el conjunt local va dominar més el joc al primer període encara que el Morella comptava amb oportunitats. Als 33 minuts de joc, a l’eixida d’un còrner l’Estrella marcava l’1 a 0. Poc després el Morella estavellava un baló al pal i l’àrbitre anul·lava un gol a Moles. Amb l’1 a 0 s’arribava al descans del partit.

A la reanudació el Morella intentava equilibrar el partit, encara que l’Estrella el sentenciaria en el tram final. Els de Toni Mallén buscaven la manera d’establir l’empat amb arribades a l’àrea i oportunitats. Els locals amb un gol al minut 85 amb un xut des de molt lluny aconseguien marcar el 2-0, mentre que el 3-0 definitiu arribava dos minuts després, al 87 aprofitant un rebot dins de l’àrea. Al final, derrota del Morella massa abultada per al que es va veure al terreny de joc.

▸ Alineació Morella FC
⌞ Dídac
⌞ Ferrán
⌞ Pau
⌞ Luis Mor
⌞ Nicolau
⌞ Jordi Martí
⌞ Mario
⌞ Fernando
⌞ Andreu Serret
⌞ Sergi Guimerà
⌞ Moles

▸ També van jugar
⌞ Miguel Ángel
⌞ Ximo
⌞ Jordi Sabater
⌞ Joan Bellvís

▸ GOLS
⌞ 1-0 min. 33
⌞ 2-0 min. 85
⌞ 3-0 min. 87

Directe