El Morella s’exhibeix en el seu millor partit de la temporada

Front al Benicarló 'B' amb domini aplastant jugant a un altíssim nivell

▸ MORELLA FC 7
▸ CD BENICARLÓ ‘B’ 1

Exhibició total de Morella, en el seu millor partit de la temporada per golejar al Benicarló ‘B’ a la Fàbrica de Giner. Els visitants comptaven amb una ocasió clarissima que marraven al primer minut de joc. A partir d’ahí, domini aplastant del Morella que donava tot un recital i jugava a un altíssim nivell amb un inspirat Cristian Ibáñez, que anotava 4 dels 7 gols del seu equip. L’1 a 0 arribava al minut 18 i el festival morellà continuava abans del descans amb el 2-0 al minut 31 i el 3-0 al minut 42. Gols tots ells obra de Cristian Ibáñez i amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la segona part la tònica va ser la mateixa amb un Morella impressionant, que acabaria golejant al seu rival. Al minut 50 Cristian Ibáñez marcava el 4-0 i al 55′, Mario feia el 5-0 per al Morella. Els de Toni Mallén no baixaven el peu de l’accelerador en aquest gran partit i al minut 70 Jordi Serret marcava el sext. El 7-0 del Morella el firmava Sergi Guimerà al minut 82 per completar la golejada. El Benicarló ‘B’, equip amb un planter molt jove aconseguia el seu gol de l’honor al minut 87.

Directe