El Cinctorrà recupera el partit contra el Benassal aplaçat pel temporal

El Benassal marcava el 4-1 definitiu al minut 83 tancant el marcador Enrique Sancho

▸ UD BENASSAL 4
▸ CE CINCTORRÀ 1

Divendres per la nit es recuperava a Benassal el partit pendent entre el conjunt local i el CE Cinctorrà, suspès en la jornada de temporals de pluges. El Benassal inaugurava el marcador al minut 12 de la primera part i els locals passaven a dominar el tantejador. Si bé, el CE Cinctorrà aconseguia empatar el partit immediatament amb el gol de Christian Ortí al minut 15, fent-se amb el rebot d’un baló que s’estavellava al travesser. El gol feia justícia a un inici de partit amb opcions dels dos conjunts, encara que els locals al minut 36 aconseguien anotar el 2-1, resultat amb el que s’arribava al descans amb avantatge del Benassal.

Al segon temps, els locals sentenciarien el partit i aconseguien d’aquesta manera la victòria al seu camp. Al minut 51 arribava el 3-1 per al Benassal. El Cinctorrà va jugar la recta final amb 10 jugadors per la lesió de Santi, quan ja s’havien fet tots els canvis. El Benassal marcava el 4-1 definitiu al minut 83 que ja va tancar el marcador al camp Enrique Sancho.

Directe