El CF Vilafranca perd de forma clara a Rossell i ja és 13è classificat

Primera part amb domini local i un Vilafranca al qual li va costar molt entrar al partit

▸ CE ROSSELL 4
▸ CF VILAFRANCA 1

El CF Vilafranca perdia de forma clara a Rossell i ja es troba al lloc 13è de la classificació. Primera part amb domini dels locals i un Vilafranca al qual li va costar molt entrar al partit. El Rossell aprofitava eixe major domini del joc per anotar dos gols a baló parat al primer temps i deixar prou tocat al Vilafranca en aquest partit. L’1 a 0 el marcava el Rossell al minut 12, fet que permetia als locals jugar amb major comoditat i el 2-0 al minut 32, resultat amb el que finalitzava la primera part.

A la segona, el Vilafranca va millorar de manera considerable i va estar molt més ben plantat al terreny de joc, intentant crear perill a la porteria del Rossell. L’espenta vilafranquina es va veure traduida en el 2-1, gol marcat per Enric al minut 68 i que donava esperança als vilafranquins. De fet, el Vilafranca va tindre una ocasió clarissima per empatar que va desaprofitar. Als darrers minuts els de Fabrizio Burtet es bolcaven per empatar i el Rossell a la contra sentenciava el partit amb el 3-1 al minut 80 i el definitiu 4-1 al camp de la Planeta que arribava ja al minut 89.

Directe