Primera derrota del Vilafranca al Camp del Serrito

Front a l'Albocàsser, el pitjor partit del Vilafranca de la temporada

▸ CF VILAFRANCA 1
▸ CF ALBOCÀSSER 4

Primera derrota del Vilafranca al Serrito en la present temporada, davant d’un Albocàsser que al minut 6 s’avançava al marcador amb el 0-1. Els visitants, buscaven els contraatacs per aconseguir més renda al marcador i el Vilafranca dominava la possessió del baló, encara que sense crear grans situacions de perill al marc contrari. Al minut 43, l’Albocàsser marcava el 0-2, resultat amb el que acabava la primera part.

Només començar la segona part, l’Albocàsser marcava el 0-3 que quasi liquidava el partit i van controlar molt més el ritme de joc al Serrito. El Vilafranca va perdre els nervis davant les continuades interrupcions amb faltes de l’Albocàsser i una certa permisivitat arbitral. A més el Vilafranca va reclamar un possible penal sobre Adrián Andrés que l’àrbitre no va xiular. Al minut 79, Edo aprofitava un passe de Planell per fer l’1 a 3 i poc després Nicolás comptava amb una clara ocasió per haver fet el segon. A més el Vilafranca patia l’expulsió d’Héctor al minut 83. Ja al minut 90 l’Albocàsser aprofitava una errada defensiva per marcar l’1 a 4 definitiu. Sense cap dubte el pitjor partit del Vilafranca en el que portem de temporada.