El Traiguera trenca la bona línia de victòries del Morella FC

Després de dues victòries consecutives cau derrotat de forma contundent

▸ CF TRAIGUERA 4
▸ MORELLA FC 0

Després de dues victòries consecutives, el Morella va caure derrotat de forma contundent al camp del Traiguera per 4 gols a 0. Al minut 3 de joc, caiguda amb falta d’un davanter morellà dins de l’àrea local que l’àrbitre va xiular i va traure fora. Al minut 17, el Traiguera per mediació del seu davanter Quique marcava l’1 a 0. El Morella ho va seguir intentat i estavellava un baló al pal de la porteria traiguerina. Amb 1-0 s’arribava al descans.

A la reanudació les coses s’anirien complicant per al Morella i el Traiguera poc a poc aniria sentenciant pràcticament el partit. Al minut 49, novament Quique firmava el 2-0 per als locals i que ja es situaven amb una còmoda renda al marcador. Amb el Traiguera defensant bé i el Morella intentant escurçar distàncies al marcador anava passant el temps al Colomer afavorint als interessos locals. Ja al minut 71 un penal transformat per Quique, que anotava el seu tercer gol significava el 3-0. També de penal al minut 78 i ja sense el golejador al terreny de joc, el Traiguera anotava el 4-0 definitiu que tancava el resultat de l’encontre.

▸ Alineació Morella FC
⌞ Florin
⌞ Pau
⌞ Mor
⌞ Nicolau
⌞ Jordi Sabater
⌞ Martí
⌞ Mario
⌞ Jordi
⌞ Andreu Serret
⌞ Cristian Ibáñez
⌞ Moles

▸ També van jugar
⌞ Sergi Guimerà
⌞ Jordi Serret
⌞ Fernando

▸ GOLS
⌞ 1-0 min. 17
⌞ 2-0 min. 49
⌞ 3-0 min. 71 (p.)
⌞ 4-0 min. 78 (p.)

Directe