El Cinctorrà suma un empat al camp del Càlig, líder de la 2ª Regional

Un partit molt complicat i en el que el Cinctorrà va estar capaç de puntuar

▸ CÀLIG CF 2
▸ CE CINCTORRÀ 2

Valuós empat del CE Cinctorrà en la seua visita al Càlig, líder de la 2ª Regional en un partit molt complicat i en el que el Cinctorrà va estar capaç de puntuar. Primera part amb domini del Càlig i un Cinctorrà molt ben ordenat en defensa, que aguantava els arreons locals. El Càlig només podia crear perill a baló parat, si bé el Cinctorrà salvava totes les situacions amb prou solvència. A més a la contra els de Cinctorres van comptar amb 3 grans ocasions al primer temps que no van poder materialitzar. Si la darrera, al minut 45 amb un llançament de Cristian Ortí que significava el 0-1 per al Cinctorrà. Amb avantatge visitant s’arribava al descans.

Només començar el segon temps, acció polèmica al minut 45 amb una clamorosa falta en atac del Càlig que l’àrbitre no va xiular acabant la jugada en l’empat a 1. Fruit de les protestes per l’acció el Cinctorrà es quedava en 10 jugadors per expulsió. Quedava molt i el Càlig intensificava el seu domini, encara que no va ser fins al minut 85 quan els locals, a l’eixida d’un còrner feien el 2-1. Un gol que no va descentrar el Cinctorrà que al minut 94, amb una fantàstica acció individual de Marco aconseguia el 2-2 definitiu. Heroic empat del Cinctorrà amb 10 jugadors al camp del líder.

▸ Alineació CE Cinctorrà
⌞ Javier
⌞ Santi
⌞ Jorge
⌞ David
⌞ Marc Pitarch
⌞ Joan
⌞ Agustín
⌞ Marc Puig
⌞ David Martí
⌞ Aurás
⌞ Cristian Ortí

▸ També van jugar
⌞ Marco
⌞ Ferrán
⌞ Eric

▸ GOLS
⌞ 0-1 min. 45 Christian Ortí
⌞ 1-1 min. 48
⌞ 2-1 min. 85
⌞ 2-2 min. 94 Marco

Directe