El Morella aconsegueix guanyar al Vila-real amb un gran partit

Partit jugat amb vent i pluja en la vesprada-nit de dissabte

▸ MORELLA FC 2
▸ ESPORTIU VILA-REAL 0

El Morella FC aconseguia la seua segona victòria de la temporada, derrotant a l’Esportiu Vila-real a la Fàbrica de Giner. Partit jugat amb vent i pluja en la vesprada-nit de dissabte entre dos equips que van protagonitzar un partit vistós. Els vila-realencs van començar dominant més el joc al primer temps, aproximant-se més a l’àrea contrària als primers 25 minuts. Si bé el Morella es va refer i comptava amb 3 o 4 clares ocasions de gol abans del descans, al que s’arribava amb empat a 0 al marcador.

A la segona part, el Morella FC va passar a dominar totalment el joc, buscant amb insistència la porteria d’un bon Esportiu Vila-real. El Morella al minut 74 inaugurava el marcador amb l’1 a 0, gol marcat pel migcampista Mario en una acció al contraatac. L’Esportiu Vila-real va apretar moltissim als darrers 10 minuts de partit per tal d’igualar el marcador, si bé el Morella, al minut 92 i per mediació de Cristian Ibáñez després d’una gran jugada de Manel aconseguia establir el 2-0 definitiu al Camp de la Fàbrica de Giner.

▸ Alineació Morella FC
⌞ Dídac
⌞ Pau
⌞ Héctor
⌞ Monfort
⌞ Miguel Ángel
⌞ Mario
⌞ Nicolau
⌞ Jordi Sabater
⌞ Fernando
⌞ Moles
⌞ Sergi Guimerà

▸ També van jugar
⌞ Cristian Ibáñez
⌞ Manel
⌞ Jordi Serret
⌞ Ferran

▸ GOLS
⌞ 1-0 min. 74 Mario
⌞ 2-0 min. 92 Cristian Ibáñez

Directe