El potent Vall d’Alba supera als de Vilafranca amb efectivitat

El resultat del partit es considerat pel Vilafranca com a massa abultat

CD VALL D’ALBA 3
CF VILAFRANCA 0

El Vilafranca no va poder puntuar en la seua visita al líder Vall d’Alba, que va demostrar el seu potencial, si bé el resultat del partit es considera pel Vilafranca com a massa abultat per al que es va veure al terreny de joc. I és que el Vilafranca va fer un bon partit, va estar ben plantat al camp i comptava amb diferents bones oportunitats per haver marcat al camp de l’Avenc. El Vall d’Alba es va mostrar com a molt efectiu i aprofitava gairebé totes les seues ocasions al partit per a marcar els tres gols. El primer arribava al minut 20 en una acció en la que el Vilafranca va demanar fora de joc. Amb l’1 a 0 s’arribava al descans.

A la segona part, el Vilafranca va continuar amb la mateixa tònica intentant crear-li problemes al Vall d’Alba. Però els locals van guanyar l’esquena a la defensa en dues ocasions per sentenciar el partit amb el 2-0 al minut 65 i el 3-0 al minut 70. Màxima eficàcia del Vall d’Alba cara a porta davant d’un Vilafranca que va donar una bona imatge al camp del líder malgrat la derrota.