El Cinctorrà salva un punt front al Tírig amb un jugador menys

Empat al Pla de Mig Ull en un encontre amb moltes accions polèmiques

CE CINCTORRÀ 2
CF TÍRIG 2

Empat al Pla de Mig Ull entre el Cinctorrà i el Tírig en un encontre amb moltes accions polèmiques i un gol local als darrers instants que permetia salvar un punt. El Cinctorrà arrancava bé el partit, dominant la situació i sent superior al seu rival. Al minut 6 Joan marcava l’1 a 0 per al Cinctorrà, si bé al minut 7 de joc, l’àrbitre xiulava un penal a favor del Tírig, molt protestat pels locals que el porter Javier va poder detindre. L’àrbitre, al minut 30 xiulava un segon penal a favor del Tírig que suposava l’1 a 1 al marcador. A més, el Cinctorrà es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió de David al minut 44 i va reclamar dos penals, un a cada part que l’àrbitre no va xiular. Un d’ells per unes mans dins de l’àrea amb les que es decretava el final del primer temps.

A la reanudació, el Tírig amb superioritat numèrica marcava l’1 a 2 al minut 59 i el porter Javier va tindre un gran protagonisme per al Cinctorrà amb 2 o 3 grans intervencions. Quan pareixia que els tres punts serien per al Tírig, al minut 90 novament Joan marcava per al Cinctorrà i aconseguia el 2-2 final.

Alineació CE Cinctorrà
Javier, Rubén Ripollés, David, Cristian Ortí, Marc Pitarch, Joan, Dídac, Agustín, David, Ferran i Joaquín. També van jugar Eric, Jorge i Dani Aguilar.

GOLS
1-0 min. 6 Joan; 1-1 min. 30 (p.); 1-2 min. 59; 2-2 min. 90 Joan

Directe