‘Puntazo’ dels jugadors de Vilafranca contra el potent Peñíscola

Els del Maestrat són jugadors experimentats a categories superiors

CF VILAFRANCA -1- ACD PEÑÍSCOLA -1-

‘Puntazo’ per al Vilafranca al Serrito contra el potent Peñíscola, conjunt format per jugadors experimentats a categories superiors i que no passava de l’empat al Serrito. Primera part de domini visitant amb clarissimes ocasions de gol per marcar, estavellant un baló al pal de la porteria de Adrián. El Vilafranca, que collava un dels millors partits que es recorda al Serrito, comptava també amb arribades a l’àrea contrària i marcava l’1 a 0 al minut 30 amb un remat de Edo que primer impactava al pal. Andreu poc després a l’eixida d’un còrner va estar a punt de fer el segon per als locals. El Peñíscola va avassallar totalment al Vilafranca al tram final del primer temps buscant l’empat, si bé un Vilafranca majestuós en defensa va poder aguantar. Al descans el Vilafranca guanyava per 1 a 0.

A la segona part, el Peñíscola, fent gal·la del seu gran potencial ofensiu continuava dominant el joc. Edo comptava amb una bona ocasió per als locals abans de ser expulsat per doble groga al minut 50. El Vilafranca al minut 71 es quedava amb 9 per expulsió de Sergi. El Peñíscola apretava de valent i empatava al 78 amb gol d’Irigaray i va seguir empentant per guanyar el partit. Però el Vilafranca aguantava, sense perdre mai de vista amb 9 jugadors la porteria contrària i amb arribades a l’àrea per mediació d’Enric i Nicolás. Els visitants comptaven al temps afegit amb dues o tres clares ocasions de gol.

Alineació CF Vilafranca
Adrián Monfort, Héctor, Bruno, Nicolás, Mateu, Andreu, Pau, Sergi, Adrián Gil, Edo i Alberto Planell.
També van jugar Enric, Adrián García, Iván i Jorge.

GOLS
1-0 min. 30 Edo
1-1 min. 78

Directe