La pluja suspèn el partit previst entre el Cinctorrà i el Benlloc

Els 50 l/m2 que arreplegava Cinctorres van fer obligada la suspensió

CE CINCTORRÀ
CF BENLLOC
SUSPÉS

Els 50 litres per metre quadrat que arreplegava Cinctorres aquest diumenge van obligar a suspendre el partit de la 2ª Regional entre el Cinctorrà i el Benlloc al Camp del Pla de Mig Ull. El mateix diumenge pel matí si que es va poder jugar un partit de Els Ports FC, si bé la intensitat de les pluges entre les 13h i les 15h van deixar totalment impracticable el camp cinctorrà.

A més, s’informava amb antelació al conjunt contrari per tal de que no es desplaçara tota l’expedició i només ho va fer una delegació del Benlloc per presentar fitxes i signar l’acta amb la presència de l’àrbitre. Els dos equips arribaven a un principi d’acord per jugar este partit Cinctorrà-Benlloch el dia 1 de novembre, dijous dia de Tots Sants.

Directe