El Morella aconsegueix la seua primera victòria a la Lliga

Un partit de gran transcendència a la zona baixa de la classificació i que dona un respir

MORELLA FC 1
CF MORÓ 0

El Morella FC aconseguia la seua primera victòria a la temporada 2018-2019 al superar per 1 a 0 al Moró a la Fàbrica de Giner. Un partit de gran transcendència a la zona baixa de la classificació i que dona un respir al Morella, mentre que el Moró continua tancat la taula. Primera part de joc espés al Camp de la Fàbrica de Giner amb molt de migcampisme i poques ocasions de gol. Tant Morella com Moró es trobaven ben plantats al terreny de joc i sense concesions al rival, fet que va ocasionar que s’arribara al descans amb l’empat a 0 inicial al marcador.

A la reanudació el partit es va obrir molt més i el Morella es convertiria en dominador del joc. L’equip dirigit per Toni Mallén apretava de debò, conscient de la importància del partit. Els morellans comptaven amb moltes ocasions de gol per marcar, fent mèrits per sentenciar el partit. Però el gol es resistia i no arribaria fins al minut 92, quan el Moró cometia un clar penal sobre Cristian Ibáñez quan es trobava a punt de rematar a porta. Sergi Guimerà transformava el penal que significava l’1 a 0 final a la Fàbrica de Giner.

Alineació Morella FC
Dídac, Héctor Chillida, Monfort, Miguel Ángel, Manel, Jordi Sabater, Mario, Fernando, Andreu Serret, Sergi Guimerà i Moles.
També van jugar Nicolau, Cristian Ibáñez i Luis Mor.

GOL
1-0 min. 92 Sergi Guimerà (p.)

Directe