El Vilanova i el Cinctorrà es repartien els punts al camp de la Llacuneta

Significa el primer punt a la temporada de 2ª Regional per a tots dos conjunts

UE VILANOVA 1
CE CINCTORRÀ 1

El Vilanova i el Cinctorrà es repartien els punts al camp de la Llacuneta de Vilanova en el que significa el primer punt a la temporada de 2ª Regional per a tots dos conjunts. Tant Vilanova com Cinctorrà havien perdut els seus dos primers partits de lliga i arribaven a la cita amb 0 punts.

Un encontre molt disputat al camp de Vilanova que es va resoldre amb l’empat a 1 a la recta final del partit. Un primer periode que acabava amb empat a 0 gols i amb els dos equips buscant la porteria contrària sense èxit. Certament, tant Vilanova com Cinctorrà van intentar trencar el zerozerisme del primer temps i s’arribava al descans a la Llacuneta sense gols.

Al segon acte, l’àrbitre va traure moltes cartolines grogues, especialment al conjunt de Cinctorres que es va quedar amb 10 jugadors al darrer quart d’hora per l’expulsió de Joaquín per doble amonestació. Prèviament, al minut 70 Christian Ortí havia donat avantatge al marcador al Cinctorrà amb el 0-1. En inferioritat numèrica cinctorrana i ja a les acaballes del partit, el Vilanova aconseguia marcar i posar el 1-1 final al marcador.

Directe