El Morella FC suma el seu primer punt de la temporada

Un partit molt complicat i davant d'un rival potent que es tancava en un empat a 2

MORELLA FC 2
CF ALCALÀ 2

El Morella FC sumava el seu primer punt de la temporada a la 1ª Regional després d’empatar a la Fàbrica de Giner amb l’Alcalà, en un partit molt complicat i davant d’un rival potent. Als 12 minuts, el vilafranquí Miguel avançava a l’Alcalà a l’eixida d’un córner.

Els visitants es feien amb el control del partit i certament comptaven amb clares ocasions per haver sentenciat el partit. Però el Morella va poder aguantar i al tram final del primer periode apropar-se més a la porteria de l’Alcalà. Amb el resultat de 0-1 favorable als del Baix Maestrat s’arribava al descans.

A la reanudació, l’Alcalà va eixir disposat a sentenciar el partit i al minut 57 marcava el 0-2 que li donava una bona renda al marcador. Fins i tot l’Alcalà es va anar relaxant poc a poc tocant el baló i el Morella rebria un important impuls amb un penal per mans al minut 68 que Moles transformava en l’1 a 2. A la recta final, l’Alcalà es defenia i controlava el partit i al Morella li constava aplegar a l’àrea. Però en una acció aïllada al minut 94, Moles de cap posava el 2-2 definitiu al marcador.

Directe